Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Jacka Woźniaka
0
Wielobarwny Paryż, czyli trzy spojrzenia na miasto miłości!
5 lipiec 2017
Przedłużony weekend w Paryżu był świetną okazją do wypróbowania - w różnych warunkach i sytuacjach - wszystkich trzech stałek Fujifilm z nowej, kompaktowej i przystępnej cenowo serii. Jak Fujinony 23, 35 i 50 mm sprawdzają się w praktyce?
8
Wakacyjny niezbędnik 2017, czyli wszystko, co warto zabrać ze sobą w urlopową podróż
30 czerwiec 2017
Co można, co warto, a co trzeba spakować w tym roku do wakacyjnej torby? Oto nasze najlepsze typy dla tych, którzy wakacje spędzają aktywnie i z adrenaliną, w ciągłej podróży, oraz tradycyjnie i z rodziną!
0
Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Tomasza Romaniuka
22 czerwiec 2017
Na początku czerwca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich akcesoriów oświetleniowych FlashBender 2 Portable Lighting Kit. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię pierwszego z nich.
0
Czy droższym sprzętem zrobisz lepsze zdjęcia? To porównanie rozwieje wątpliwości
8 czerwiec 2017
Choć wszyscy setki razy słyszeliśmy, że to fotograf, a nie aparat odpowiada za wygląd zdjęcia, wielu osobom trudno oprzeć się pogoni za coraz doskonalszym sprzętem. Czy lepsze aparaty i szkła uczynią nas więc lepszymi fotografami? Ten test rozwieje te wątpliwości.
11
GP ReCyko+ Pro Photo Flash - sprawdzamy profesjonalne akumulatorki do lamp błyskowych
24 kwiecień 2017
Na rynek wchodzą właśnie nowe akumulatorki zaprojektowane specjalnie do lamp błyskowych. Sprawdzamy ich możliwości!
2
Self Publish, Be Happy [RECENZJA]
12 kwiecień 2017
Kto z nas nie marzy o wydaniu własnej książki? Jednak zniechęcają Cię długoletnie umowy z wydawnictwem? A może nieproporcjonalnie niskie honorarium za wykonaną pracę? Nie lubisz iść na kompromis? Nie czekaj! Już teraz możesz wydać swoją własną książkę.
0
Syberyjska przeprawa z Olympusem OM-D E-M1 Mark II
23 marzec 2017
Ponad 10 tys. kilometrów, 2 tygodnie w trasie, poniżej -25° Celsjusza. Jak najnowszy E-M1 Mark II sprawdził się jako kompan ekstremalnej podróży?
6
Hasselblad X1D - w małym ciele wielki duch
21 marzec 2017
Wypuszczając model X1D, Hasselblad na dobre zmienił to jak postrzegamy aparaty średnioformatowe. O wrażeniach z użytkowania pierwszego bezlusterkowca w tym segmencie opowiada fotograf Jacek Poremba.
0
Jak ważne dla prasy było wynalezienie fotografii?
0