Remis. „Fotografie, które nie zmieniły świata”, Krzysztof Miller
0
Przetestuj 3 obiektywy Samyang AF - opinia Lesława Kanikuły
7 wrzesień 2017
Pod koniec lipca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich najnowszych obiektywów Samyang z autofokusem. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię pierwszego z nich - Lesława Kanikuły.
0
Profoto B1X w praktyce - opinia Dawida Markoffa
1 wrzesień 2017
Lampa studyjna z własnym zasilaniem, wydaje się być idealnym rozwiązaniem do pracy w plenerze. O opinię na temat najnowszego modelu ProFoto B1X zapytaliśmy Dawida Markoffa, zawodowego fotografa, który miał już okazję z nią pracować podczas sesji realizowanej dla Digital Camera Polska.
2
Przegląd filtrów Irix Edge. Zobacz, który pasuje do twoich potrzeb
28 sierpień 2017
Niedawno ofertę marki Irix poszerzyły dedykowane filtry z serii Edge. Przyglądamy się bliżej ich rodzajom i zastosowaniom.
0
Synology DS216j - przyglądamy się jednemu z najtańszych serwerów NAS
27 lipiec 2017
Wysoka funkcjonalność, natychmiastowy backup oraz wygodny dostęp do plików z niemal każdego miejsca na świecie, to główne cechy zaawansowanych serwerów NAS. Jednak czy podobną wydajność zapewni Synology DS216j, czyli jeden z najtańszych dysków sieciowych jaki możemy znaleźć na naszym rynku?
6
Mistrz zbliżenia - Panasonic Lumix DMC-FZ82
20 lipiec 2017
18-milionowa matryca, filmowanie 4K i przede wszystkim potężny zoom! Lumix FZ82 to ogromne możliwości i zaawansowane funkcje w zasięgu portfela każdego ambitnego fotoamatora.
4
Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Michała Treutlera
13 lipiec 2017
Na początku czerwca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich akcesoriów oświetleniowych FlashBender 2 Portable Lighting Kit. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię ostatniego autora - Michała Treutlera.
0
Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Jacka Woźniaka
6 lipiec 2017
Na początku czerwca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich akcesoriów oświetleniowych FlashBender 2 Portable Lighting Kit. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię kolejnego autora - Jacka Woźniaka.
0
Wielobarwny Paryż, czyli trzy spojrzenia na miasto miłości!
5 lipiec 2017
Przedłużony weekend w Paryżu był świetną okazją do wypróbowania - w różnych warunkach i sytuacjach - wszystkich trzech stałek Fujifilm z nowej, kompaktowej i przystępnej cenowo serii. Jak Fujinony 23, 35 i 50 mm sprawdzają się w praktyce?
8
Wakacyjny niezbędnik 2017, czyli wszystko, co warto zabrać ze sobą w urlopową podróż
0