Rozwiń skrzydła - filtry szare Irix Edge w fotografii krajobrazu
0
Panasonic Lumix G9 - focus na fotografię
30 wrzesień 2018
Lumix G9 to obecnie bez wątpienia jedna z najciekawszych propozycji dla wymagających fotografów. Co skrywa ten zaawansowany korpus?
0
Wakacyjny niezbędnik 2018. Zobacz, co warto zabrać ze sobą na fotograficzny wypad
5 lipiec 2018
Lato i wakacyjne wyjazdy to świetny czas na doskonalenie fotograficznych umiejętności. Co można, co warto, a co trzeba spakować w tym roku do wakacyjnej torby? Sprawdźcie nasze typy!
1
Irix 11 mm f/4 - czyli wakacje z szerokim kątem
20 czerwiec 2018
„Szkło ultraszerokokątne daje nam zupełnie nowe wyobrażenie o kadrowaniu i postrzeganiu tego co mamy przed sobą“ - powiedział Piotr Tomala, który podzielił się 8 zasadami, które warto rozważyć podczas fotografowania tak specyficznym obiektywem.
3
Przetestuj i wygraj konsolę Loupedeck - opinia Bartka Bartosińskiego
4 czerwiec 2018
Pod koniec marca zaprosiliśmy Was do przetestowania konsoli do edycji zdjęć Loupedeck. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy Wam opinię ostatniego z nich Bartka Bartosińskiego.
1
Przetestuj i wygraj konsolę Loupedeck - opinia Adama Rottera
14 maj 2018
Pod koniec marca zaprosiliśmy Was do przetestowania konsoli do edycji zdjęć Loupedeck. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy Wam opinię drugiego z nich, Adama Rottera.
0
Przetestuj i wygraj konsolę Loupedeck - opinia Tomasza Tołłoczko
7 maj 2018
Pod koniec marca zaprosiliśmy Was do przetestowania konsoli do edycji zdjęć Loupedeck. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy Wam opinię pierwszego z nich, Tomasza Tołłoczko.
0
Panasonic Lumix GX9 - powrót do korzeni
28 luty 2018
Panasonic zmienia filozofię serii GX, a właściwie wraca do jej początków. Z bliska i z dystansu przyglądamy się najnowszemu przedstawicielowi tej popularnej linii aparatów Lumix.
8
Quadralite LEDTuber: prosty sposób na ministudio dla vlogera
30 styczeń 2018
„Obecnie zbudowanie małego studia do nagrywania filmów nie jest niczym trudnym“ - przekonuje Jakub Kaźmierczyk, fotograf, vloger i dziennikarz.
1
Fujifilm XF 80 mm f/2.8 R LM OIS WR Macro - okiem fotografa przyrody
1