Prezenty dla fotografa 2018, cz.2 - wybiera Maciek Zieliński
0
Panasonic Lumix FZ2000 - narzędzie wymagających twórców
30 listopad 2018
Panasonic Lumix FZ2000 to jeden z najbardziej uniwersalnych aparatów na rynku. Oferuje rozwiniętą ergonomię i możliwości wideo, których nie powstydziłby się niejeden profesjonalny korpus.
1
Prezenty dla fotografa 2018, cz.1 - wybiera Maciek Luśtyk
28 listopad 2018
Od sympatycznych drobiazgów, po nowy zaawansowany korpus, na który przecież zasłużyliście! Przez cały grudzień będziemy Wam podsuwać najciekawsze pomysły na gwiazdkowe foto-upominki!
0
Przetestuj i wygraj Samyanga AF 14 mm f/2.8 - opinia Stanisława Strzyżewskiego
28 listopad 2018
W październiku zaprosiliśmy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym mogliście sprawdzić w praktyce obiektyw Samyanga AF 14 mm f/2.8. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy Wam opinię drugiego z nich, Stanisława Strzyżewskiego.
0
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Adama Jędrysika
27 listopad 2018
Czy mały i niepozorny XF10 sprawdzi się jako towarzysz urlopowych wypadów i narzędzie do okazjonalnej fotografii ulicznej? Prezentujemy Wam opinię Adama Jędrysika, który jako ostatni miał okazję testować aparat w ramach naszego konkursu.
0
Przetestuj i wygraj Samyanga AF 14 mm f/2.8 - opinia Bernarda Łętowskiego
21 listopad 2018
W październiku zaprosiliśmy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym mogliście sprawdzić w praktyce obiektyw Samyanga AF 14 mm f/2.8. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy Wam opinię pierwszego recenzenta, Bernarda Łętowskiego.
2
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Jakuba Barańskiego
9 listopad 2018
Fujifilm XF10 - mały kompakt z dużą matrycą i jasnym obiektywem. Czy ten aparat jest w stanie zastąpić lustrzankę podczas górskich wędrówek? Zobaczcie, co na ten temat ma do powiedzenia drugi testujący, Jakub Barański.
1
Mikro Cztery Trzecie okiem zawodowców. Ambasadorzy Olympus opowiadają o swoich ulubionych szkłach
8 listopad 2018
Mikro Cztery Trzecie to nie tylko aparaty, ale przede wszystkim świetne, wyjątkowe obiektywy, które wielu fotografów skłoniły do przesiadki na mniejszy system. O zaletach swoich ulubionych szkieł, bez których nie potrafiliby już się obejść, opowiadają nam Krzysztof Śliwak, Ireneusz Walędzik i Łukasz Bożycki.
0
Zanim kupisz: kluczowe cechy monitora dla fotografa
1 listopad 2018
Na co warto zwrócić uwagę wybierając monitor do edycji zdjęć? Które parametry i funkcje są najbardziej istotne? Na przykładzie serii BenQ SW pokazujemy kluczowe cechy monitora dla fotografa.
2
Panasonic Lumix GX9 - wszędzie tam, gdzie ty
0