Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Jakuba Barańskiego
1
Mikro Cztery Trzecie okiem zawodowców. Ambasadorzy Olympus opowiadają o swoich ulubionych szkłach
8 listopad 2018
Mikro Cztery Trzecie to nie tylko aparaty, ale przede wszystkim świetne, wyjątkowe obiektywy, które wielu fotografów skłoniły do przesiadki na mniejszy system. O zaletach swoich ulubionych szkieł, bez których nie potrafiliby już się obejść, opowiadają nam Krzysztof Śliwak, Ireneusz Walędzik i Łukasz Bożycki.
0
Zanim kupisz: kluczowe cechy monitora dla fotografa
1 listopad 2018
Na co warto zwrócić uwagę wybierając monitor do edycji zdjęć? Które parametry i funkcje są najbardziej istotne? Na przykładzie serii BenQ SW pokazujemy kluczowe cechy monitora dla fotografa.
2
Panasonic Lumix GX9 - wszędzie tam, gdzie ty
29 październik 2018
Kompaktowy następca modelu GX8 to idealne rozwiązanie dla wszystkich, którzy szukają narzędzia do kreatywnego działania i dyskretnego partnera do codziennej fotografii.
0
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Łukasza Bajdy
25 październik 2018
We wrześniu, wspólnie z Fujifilm wystartowaliśmy z konkursem, którego laureaci mieli okazję przetestować model XF10 i wygrać mobilną drukarkę Instax Share SP-2. Prezentujemy wam recenzję pierwszego testującego.
4
Rozwiń skrzydła - filtry szare Irix Edge w fotografii krajobrazu
12 październik 2018
Zadajmy sobie pytanie: jak zaczynaliśmy swoją przygodę z fotografią? Zapewne w zależności od wieku, przygoda zaczynała się od „kliszy’“, kompaktu, bądź też telefonu komórkowego, lecz są to jedynie narzędzia będące odzwierciedleniem czasu i technologii w jakiej przyszło nam żyć, umożliwiające utrwalenie danej chwili.
0
Panasonic Lumix G9 - focus na fotografię
30 wrzesień 2018
Lumix G9 to obecnie bez wątpienia jedna z najciekawszych propozycji dla wymagających fotografów. Co skrywa ten zaawansowany korpus?
0
Wakacyjny niezbędnik 2018. Zobacz, co warto zabrać ze sobą na fotograficzny wypad
5 lipiec 2018
Lato i wakacyjne wyjazdy to świetny czas na doskonalenie fotograficznych umiejętności. Co można, co warto, a co trzeba spakować w tym roku do wakacyjnej torby? Sprawdźcie nasze typy!
1
Irix 11 mm f/4 - czyli wakacje z szerokim kątem
20 czerwiec 2018
„Szkło ultraszerokokątne daje nam zupełnie nowe wyobrażenie o kadrowaniu i postrzeganiu tego co mamy przed sobą“ - powiedział Piotr Tomala, który podzielił się 8 zasadami, które warto rozważyć podczas fotografowania tak specyficznym obiektywem.
3
Przetestuj i wygraj konsolę Loupedeck - opinia Bartka Bartosińskiego
1