recenzja

Wszystkie artykuły z tagiem: "recenzja" w serwisie fotopolis.pl:
Capture One Pro 12 pod lupą House of Retouching
Capture One Pro 12 pojawił się na rynku już jakiś czas temu. Czy inżynierom udało się stworzyć kolejne narzędzia, które wycisną ostatnie soki z plików RAW i czy wypracowali nowe sposoby na przyśpieszenie pracy? A może pojawiły się bardziej zaawansowane opcje retuszu?
3 Maj 2019
Redakcja Fotopolis
0
Przetestuj monitor BenQ - opinia Bartosza Dmowskiego o modelu SW320
W listopadzie, wspólnie z BenQ wystartowaliśmy z konkursem, w ramach którego wybrani czytelnicy mieli szansę testować monitory z oferty BenQ. Zobaczcie jak model SW320 przypadł do gustu pierwszemu testującemu, Bartoszowi Dmowskiemu.
15 Gru 2018
Redakcja Fotopolis
5
Przetestuj i wygraj Samyanga AF 14 mm f/2.8 - opinia Tomasza Tołłoczko
Tomasz Tołłoczko, jako trzeci uczestnik naszego konkursu miał okazję testować w praktyce możliwości szkła Samyang AF 14 mm f/2.8. Zobaczcie, co ma na jego temat do powiedzenia.
14 Gru 2018
Redakcja Fotopolis
0
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Adama Jędrysika
Czy mały i niepozorny XF10 sprawdzi się jako towarzysz urlopowych wypadów i narzędzie do okazjonalnej fotografii ulicznej? Prezentujemy Wam opinię Adama Jędrysika, który jako ostatni miał okazję testować aparat w ramach naszego konkursu.
27 Lis 2018
Redakcja Fotopolis
0
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Jakuba Barańskiego
Fujifilm XF10 - mały kompakt z dużą matrycą i jasnym obiektywem. Czy ten aparat jest w stanie zastąpić lustrzankę podczas górskich wędrówek? Zobaczcie, co na ten temat ma do powiedzenia drugi testujący, Jakub Barański.
9 Lis 2018
Redakcja Fotopolis
1
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Łukasza Bajdy
We wrześniu, wspólnie z Fujifilm wystartowaliśmy z konkursem, którego laureaci mieli okazję przetestować model XF10 i wygrać mobilną drukarkę Instax Share SP-2. Prezentujemy wam recenzję pierwszego testującego.
25 Paź 2018
Redakcja Fotopolis
4
Uchwycić ulotne, czyli błysk w służbie ostrości. Lampy Quadralite Pulse Pro X testuje Łukasz Skwiot
Seria Pulse Pro X to głowice charakteryzujące się wysoką wydajnością, duża szybkością ładowania, i krótkimi czasami błysku. W praktyce sprawdzili je dla nas Łukasz Skwiot i Angelika Wiatr.
23 Lut 2018
Promocja
0
Mistrz zbliżenia - Panasonic Lumix DMC-FZ82
18-milionowa matryca, filmowanie 4K i przede wszystkim potężny zoom! Lumix FZ82 to ogromne możliwości i zaawansowane funkcje w zasięgu portfela każdego ambitnego fotoamatora.
20 Lip 2017
Maciej Zieliński
4
Asus ZenBook UX410U - nareszcie godny rywal MacBooka?
Czy ten lekki i kompaktowy ZenBook sprawdzi się jako niezawodny towarzysz fotografa w podróży? Postanowiliśmy się o tym przekonać podczas ostatniego wyjazdu prasowego do duńskiego Aarhus.
14 Kwi 2017
Maciej Zieliński
13
RECENZJA: Ewa Behrens - Obcy gatunek nieinwazyjny
Mój serdeczny przyjaciel, utalentowany fotograf z branży reklamowej, często żartuje z fotografii artystycznej, że to w 90 procentach zdjęcia krzaków. Trudno mu czasami nie przyznać racji.
12 Paź 2016
Jakub Bors
0