recenzja

Wszystkie artykuły z tagiem: "recenzja" w serwisie fotopolis.pl:
Mistrz zbliżenia - Panasonic Lumix DMC-FZ82
18-milionowa matryca, filmowanie 4K i przede wszystkim potężny zoom! Lumix FZ82 to ogromne możliwości i zaawansowane funkcje w zasięgu portfela każdego ambitnego fotoamatora.
20 Lip 2017
Maciej Zieliński
4
Asus ZenBook UX410U - nareszcie godny rywal MacBooka?
Czy ten lekki i kompaktowy ZenBook sprawdzi się jako niezawodny towarzysz fotografa w podróży? Postanowiliśmy się o tym przekonać podczas ostatniego wyjazdu prasowego do duńskiego Aarhus.
14 Kwi 2017
Maciej Zieliński
13
RECENZJA: Ewa Behrens - Obcy gatunek nieinwazyjny
Mój serdeczny przyjaciel, utalentowany fotograf z branży reklamowej, często żartuje z fotografii artystycznej, że to w 90 procentach zdjęcia krzaków. Trudno mu czasami nie przyznać racji.
12 Paź 2016
Jakub Bors
0
Asus ZenBook Flip UX360C - sprawdzamy jak radzi sobie w pracy redakcyjnej
Na targi Photokina zabraliśmy ze sobą najnowszy notebook Asusa, by sprawdzić jak poradzi sobie z pracą redakcyjną w trudnych, dynamicznych warunkach.
3 Paź 2016
Maciej Luśtyk
2
Wcielenia przypadku czyli o „Random selection” Magdy Buczek
Ta publikacja to bardzo ciekawy przypadek sztuki ewoluującej, przeistaczającej się z jednej formy w drugą i nieustannie poszukującej nowej. To album z wakacji, w którym zdjęcia stanowczo wymknęły nam się spod kontroli!
2 Wrz 2016
Jakub Bors
0
Pozdrowienia z Auschwitz: Wszystko w porządku, brak tylko Ciebie i słońca
Publikacja szybko stała się jedną z nielicznych polskich książek fotograficznych, które odbiły się szerokim echem na całym świecie. O jej fenomenie z Pawłem Szypulskim rozmawiał Kuba Bors.
13 Cze 2016
Jakub Bors
0
Michał Matejko: OBCY - recenzja książki
Książka opowiada o terenach warszawskiej elektrociepłowni Siekierki. Dla badaczy i pasjonatów tematów ufologicznych jest to obszar szczególny - słynący z licznych obserwacji zjawisk paranormalnych.
21 Maj 2016
Jakub Bors
0
Zalamo jako narzędzie wielofunkcyjne - opinia eksperta
Nazwa Zalamo jest znana większości fotografów ślubnych i nie tylko. Rozbudowany system ułatwia obsługę rożnego rodzaju zleceń i oferuje wiele ciekawych funkcji. Bliżej przygląda im się fotograf Kamil A. Krajewski z Mamel Pictures.
1 Mar 2016
Maciej Luśtyk
0
Matt Stuart “All that life can afford” [RECENZJA]
„Londyn Matta jest tak interesujący jak Nowy York Winogranda, Paryż Cartier-Bressona czy Sydney Trenta Parke” - o zdjęciach Matta Stuarta pisze Geoff Dryer. Trudno o lepszą rekomendację.
22 Lut 2016
Mateusz Grybczyński
0
Pentax K-3 II - test aparatu
Pół roku temu Pentax zaprezentował najnowszą, flagową lustrzankę APS-C, wyposażoną w 24-megapikselowy przetwornik obrazu, usprawniony autofokus, szybki tryb seryjny i stabilizację matrycy. Otrzymujemy też tryb Pixel Shift Resolution, który pozwala na wykonywanie zdjęć wysokiej rozdzielczości, wykorzystując przesunięcie matrycy. Zobaczcie jak aparat sprawdził się w praktyce.
20 Lis 2015
Maciej Luśtyk
0
zamknij X
Plebiscyt 2017
Zagłosuj
Na najlepsze produkty i wydarzenia roku 2017
Głosuj!