Rosemarie Zens "The Sea Remembers" - recenzja
0
Peter Bialobrzeski "Nail Houses" - recenzja
5 luty 2015
W książce "Nail Houses" Peter Bialobrzeski dokumentuje przemiany zachodzące w wielkomiejskim krajobrazie Szanghaju.
0
Adam Broomberg i Oliver Chanarin "Dodo" - recenzja
4 luty 2015
Zobaczcie nową pracę Adama Broomberga i Olivera Chanarina, która powstała w wyniku odkrycia dokonanego w magazynach wytwórni Paramount Picture.
0
Stephen Gill "Pigeons" - recenzja
26 styczeń 2015
Zastanawialiście się kiedyś jak mieszkają gołębie? Stephen Gill pokazuje życie tych niepozornych ptaków w londyńskich dzielnicach Hackney i Bethnal Green.
0
Nick Waplington „Settlement” - recenzja
21 styczeń 2015
Nick Waplington portretuje diasporę żydowską żyjącą na Zachodnim Brzegu i przeciwstawia ją nieustannie zmieniającemu się krajobrazowi.
0
Najlepsze książki fotograficzne 2014
21 grudzień 2014
Po raz kolejny poprosiliśmy miłośników książek fotograficznych o podzielenie się z nami ich ulubionymi tytułami mijającego roku. Zobaczcie jakie publikacje wybrało dla Was 9 ekspertów - fotografów, kuratorów, historyków sztuki, dziennikarzy i założycieli księgarni.
0
Maija Annikki Savolainen “When the Sense of Belonging is Bound to a System of Movement” - recenzja
16 grudzień 2014
Zobaczcie książkę “When the Sense of Belonging is Bound to a System of Movement”, za którą Maija Annikki Savolainen zdobyła główną nagrodą w konkursie Nordic Dummy Award 2013.
0
Hertta Kiiski i Niina Vatanen “Archive Play” - recenzja
9 grudzień 2014
Zobaczcie jak Finki Hertta Kiiski i Niina Vatanen poddają interwencji artystycznej archiwa amatorskiej fotografki Helvi Ahonen.
0
Jacek Fota “Some Things are Quiter than Others” - recenzja
2 grudzień 2014
Pierwsza książka Jacka Foty powstała w trakcie jego podróży po Stanach Zjednoczonych, które odbył w latach 2012-2013. Jaki obraz kraju wyłania się z jego zdjęć?
0
Peter Hebeisen “Battlefields” - recenzja
0
zamknij X
Plebiscyt 2016
Zagłosuj
Na najlepsze produkty i wydarzenia roku 2016
Głosuj!