Synology DS216j - przyglądamy się jednemu z najtańszych serwerów NAS
6
Mistrz zbliżenia - Panasonic Lumix DMC-FZ82
20 lipiec 2017
18-milionowa matryca, filmowanie 4K i przede wszystkim potężny zoom! Lumix FZ82 to ogromne możliwości i zaawansowane funkcje w zasięgu portfela każdego ambitnego fotoamatora.
2
Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Michała Treutlera
13 lipiec 2017
Na początku czerwca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich akcesoriów oświetleniowych FlashBender 2 Portable Lighting Kit. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię ostatniego autora - Michała Treutlera.
0
Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Jacka Woźniaka
6 lipiec 2017
Na początku czerwca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich akcesoriów oświetleniowych FlashBender 2 Portable Lighting Kit. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię kolejnego autora - Jacka Woźniaka.
0
Wielobarwny Paryż, czyli trzy spojrzenia na miasto miłości!
5 lipiec 2017
Przedłużony weekend w Paryżu był świetną okazją do wypróbowania - w różnych warunkach i sytuacjach - wszystkich trzech stałek Fujifilm z nowej, kompaktowej i przystępnej cenowo serii. Jak Fujinony 23, 35 i 50 mm sprawdzają się w praktyce?
8
Wakacyjny niezbędnik 2017, czyli wszystko, co warto zabrać ze sobą w urlopową podróż
30 czerwiec 2017
Co można, co warto, a co trzeba spakować w tym roku do wakacyjnej torby? Oto nasze najlepsze typy dla tych, którzy wakacje spędzają aktywnie i z adrenaliną, w ciągłej podróży, oraz tradycyjnie i z rodziną!
0
Przetestuj FlashBender 2 Portable Lighting Kit - opinia Tomasza Romaniuka
22 czerwiec 2017
Na początku czerwca zaprosiliśmy Was do udziału w testach konsumenckich akcesoriów oświetleniowych FlashBender 2 Portable Lighting Kit. Spośród wszystkich zgłoszeń wyłoniliśmy trzech uczestników. Dziś prezentujemy opinię pierwszego z nich.
0
Czy droższym sprzętem zrobisz lepsze zdjęcia? To porównanie rozwieje wątpliwości
8 czerwiec 2017
Choć wszyscy setki razy słyszeliśmy, że to fotograf, a nie aparat odpowiada za wygląd zdjęcia, wielu osobom trudno oprzeć się pogoni za coraz doskonalszym sprzętem. Czy lepsze aparaty i szkła uczynią nas więc lepszymi fotografami? Ten test rozwieje te wątpliwości.
11
GP ReCyko+ Pro Photo Flash - sprawdzamy profesjonalne akumulatorki do lamp błyskowych
24 kwiecień 2017
Na rynek wchodzą właśnie nowe akumulatorki zaprojektowane specjalnie do lamp błyskowych. Sprawdzamy ich możliwości!
2
Self Publish, Be Happy [RECENZJA]
0