Kalibracja to podstawa - rozmowa z Krzysztofem Skowronem z X-Rite Photo Europe
0
Przetestuj aparat Fujifilm X-T10 - opinia Przemka Miniatorskiego
18 wrzesień 2015
Na początku sierpnia, we współpracy z firmą Fujifilm Polska wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować aparat Fujifilm X-T10 i wygrać podwodny kompakt XP80. Prezentujemy wam opinię i zdjęcia ostatniego testującego - Przemka Miniatorskiego
0
Przetestuj aparat Fujifilm X-T10 - opinia Aliny Gabrel-Kamińskiej
10 wrzesień 2015
Na początku sierpnia, we współpracy z firmą Fujifilm Polska wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować aparat Fujifilm X-T10 i wygrać podwodny kompakt XP80. Prezentujemy wam opinię i zdjęcia drugiej testującej - Aliny Gabrel-Kamińskiej
0
Przetestuj aparat Fujifilm X-T10 - opinia Marcina Jarego
31 sierpień 2015
Na początku sierpnia, we współpracy z firmą Fujifilm Polska wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować aparat Fujifilm X-T10 i wygrać podwodny kompakt XP80. Prezentujemy wam opinię i zdjęcia pierwszego testującego - Marcina Jarego
0
Samsung Portable SSD T1 - opinia Jarka Możdżyńskiego
7 lipiec 2015
Samsung Portable SSD T1 to nowa linia zaawansowanych dysków przenośnych charakteryzujących się małym rozmiarem, stylowym wyglądem, trwałością wykonania i prędkością działania. Czy w takim razie nowa propozycja firmy Samsung okaże się dobrym rozwiązaniem dla wymagających użytkowników? Zobaczmy, co na ten temat ma do powiedzenia fotograf Jarek Możdżyński, który specjalizuje się między innymi w fotografii sportów ekstremalnych.
0
Duży może więcej, czyli sesja Tomasza Zienkiewicza z użyciem 65" TV Samsung JS9000 SUHD Smart 3D
12 czerwiec 2015
Podczas sesji zdjęciowych, w które zaangażowany jest zespół i klient, bardzo przydaje się większy ekran, na którym wszyscy możemy oglądać na bieżąco wyniki pracy. Malutki wyświetlacz z tyłu aparatu niewiele pokaże i ciężko dostrzec detale, poprawnie ocenić światło, kompozycję czy szczegóły stylizacji i makeup’u. To najczęściej oznacza, że łatwiej coś przeoczyć i zamiast cieszyć się efektami prosto z aparatu trzeba spędzić więcej czasu przy postprodukcji i poprawianiu tego, o co można było zadbać na planie zdjęciowym. (autorem artykułu jest Tomasz Zienkiewicz)
0
Iñaki Domingo "Ser Sangre" - recenzja
25 luty 2015
Iñaki Domingo próbuje przełamać schematy rządzące albumami z rodzinnymi zdjęciami.
0
Robert Voit „New Trees” - recenzja
24 luty 2015
Robert Voit jeździ po całym świecie, aby zdokumentować nowy gatunek drzew...
0
Rafał Milach “The Winners” - recenzja
23 luty 2015
Przeczytajcie o najnowszej publikacji Rafała Milacha "The Winners", której nakład już się niestety wyczerpał.
0
Miguel Ángel Tornero "The Random Series -berliner trato, romananzo & madrileño trip-" - recenzja
0