Zalamo jako narzędzie wielofunkcyjne - opinia eksperta
0
Matt Stuart “All that life can afford” [RECENZJA]
22 luty 2016
„Londyn Matta jest tak interesujący jak Nowy York Winogranda, Paryż Cartier-Bressona czy Sydney Trenta Parke” - o zdjęciach Matta Stuarta pisze Geoff Dryer. Trudno o lepszą rekomendację.
0
Przetestuj obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 DI VC USD - opinia Przemysława Batora
18 luty 2016
Na początku grudnia 2015 roku, we współpracy z firmą Tamron, wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować szerokokątny obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 i wygrać uniwersalny zoom 18-200 mm. Zobaczcie jak pracę z obiektywem ocenia ostatni z testujących, Przemysław Bator.
0
Przetestuj obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 DI VC USD - opinia Radosława Zelera
8 luty 2016
Na początku grudnia, we współpracy z firmą Tamron, wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować szerokokątny obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 i wygrać uniwersalny zoom 18-200 mm. Zobaczcie jak pracę z obiektywem ocenia kolejny testujący, Radosław Zeler
0
Synology DS716+ - opinia eksperta
18 styczeń 2016
Serwery plików oferują nie tylko wygodny i bezpieczny backup danych. Mogą też znacznie wspomóc codzienną pracę fotografa i kontakt z klientami. Możliwości dysku Synology DS716+ przetestował dla Was Kamil A. Krajewski z Mamel Pictures.
0
Olympus M.Zuiko Digital ED 300 mm 1:4 PRO - specjalnie dla Fotopolis.pl pierwsze wrażenia fotografa National Geographic, Marcina Dobasa
7 styczeń 2016
Dzisiaj rano na targach CES Olympus zaprezentował profesjonalne szło M.Zuiko Digital ED 300 mm 1:4 PRO. Wrażeniami z użytkowania tego ciekawego obiektywu podzielił się z nami fotograf National Geographic, Marcin Dobas, który jako jeden z pierwszych mógł wypróbować go w plenerze!
0
EIZO ColorEdge CG248‐4K - opinia eksperta
5 styczeń 2016
ColorEdge CG248‐4K to profesjonalny monitor kierowany do fotografów, twórców grafiki i branży projektowej. Jego możliwości komentuje dla Was Aga Szuścik, specjalistka od retuszu i wykładowczyni Akademii Fotografii.
0
Przetestuj obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 DI VC USD - opinia Pawła Uchorczaka
5 styczeń 2016
Na początku grudnia, we współpracy z firmą Tamron, wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować szerokokątny obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 i wygrać uniwersalny zoom 18-200 mm. Dziś prezentujemy opinię i zdjęcia pierwszego testującego - Pawła Uchorczaka.
0
Prezenty dla fotografa, cz. 3 - wybiera Michał Chrzanowski
22 grudzień 2015
Nic tak nie cieszy fotografa jak kolejny gadżet, który wzbogaca arsenał i pozwala rozwijać umiejętności. Przed Wami trzecia i zarazem ostatnia część naszego prezentownika, w którym redaktorzy serwisu dzielą się najciekawszymi pomysłami na fotograficzne prezenty - od zaawansowanych korpusów po funkcjonalne akcesoria.
0
Prezenty dla fotografa, cz.2 - wybiera Maciek Zieliński
1