Nowy Jork w pięciu obiektywach – cz. 2 – M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm f/1.8
0
'Sesje prywatne' na Zalamo pomogą Ci zapanować nad zleceniami
27 październik 2015
Sesje są nieodłącznym elementem pracy fotografa. W ostatnich latach rośnie popularność sesji rodzinnych, dziecięcych, a także ciążowych. Praca z klientem nie zawsze jest łatwa. Zwlekanie z wyborem, marudzenie o gratisy, prośby o przesłanie nieobrobionych zdjęć i pomyłki przy wyszukiwaniu plików potrafią znacznie utrudnić pracę. Rozwiązanie dla tych problemów oferuje serwis Zalamo.
0
Nowy Jork w pięciu obiektywach – cz. 1 – M.ZUIKO DIGITAL 17 mm 1:1.8
22 październik 2015
Wielka metropolia to zawsze wdzięczny temat fotograficzny i bez wątpienia świetny poligon dla sprzętu foto. Wizytę w Nowym Jorku uznaliśmy za świetną okazję, by przetestować pięć najciekawszych, naszym zdaniem, obiektywów Olympus M.Zuiko!
0
Doskonały duet - nowy BenQ SW2700PT i X-Rite i1 Display Pro
6 październik 2015
27-calowy ekran o rozdzielczości QHD, 99-procentowe pokryciem gamutu Adobe RGB i możliwość zaawansowanej kalibracji - to tylko kilka cech najnowszego monitora BenQ SW2700PT. Jest on skierowany do profesjonalistów i ma stanowić atrakcyjne urządzenie służące do precyzyjnej postprodukcji zdjęć.
0
Kalibracja to podstawa - rozmowa z Krzysztofem Skowronem z X-Rite Photo Europe
24 wrzesień 2015
Do tego jak ważna w pracy każdego fotografa jest kalibracja sprzętowa nie musimy nikogo przekonywać. Jednak jak poprawnie ją przeprowadzić? Jakiego kalibratora użyć i czy jednorazowa operacja wystarczy, by cieszyć się optymalną jakością obrazu? Na te i inne pytania odpowiedział nam Krzysztof Skowron, przedstawiciel X-Rite Photo Europe.
0
Przetestuj aparat Fujifilm X-T10 - opinia Przemka Miniatorskiego
18 wrzesień 2015
Na początku sierpnia, we współpracy z firmą Fujifilm Polska wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować aparat Fujifilm X-T10 i wygrać podwodny kompakt XP80. Prezentujemy wam opinię i zdjęcia ostatniego testującego - Przemka Miniatorskiego
0
Przetestuj aparat Fujifilm X-T10 - opinia Aliny Gabrel-Kamińskiej
10 wrzesień 2015
Na początku sierpnia, we współpracy z firmą Fujifilm Polska wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować aparat Fujifilm X-T10 i wygrać podwodny kompakt XP80. Prezentujemy wam opinię i zdjęcia drugiej testującej - Aliny Gabrel-Kamińskiej
0
Przetestuj aparat Fujifilm X-T10 - opinia Marcina Jarego
31 sierpień 2015
Na początku sierpnia, we współpracy z firmą Fujifilm Polska wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować aparat Fujifilm X-T10 i wygrać podwodny kompakt XP80. Prezentujemy wam opinię i zdjęcia pierwszego testującego - Marcina Jarego
0
Samsung Portable SSD T1 - opinia Jarka Możdżyńskiego
7 lipiec 2015
Samsung Portable SSD T1 to nowa linia zaawansowanych dysków przenośnych charakteryzujących się małym rozmiarem, stylowym wyglądem, trwałością wykonania i prędkością działania. Czy w takim razie nowa propozycja firmy Samsung okaże się dobrym rozwiązaniem dla wymagających użytkowników? Zobaczmy, co na ten temat ma do powiedzenia fotograf Jarek Możdżyński, który specjalizuje się między innymi w fotografii sportów ekstremalnych.
0
Duży może więcej, czyli sesja Tomasza Zienkiewicza z użyciem 65" TV Samsung JS9000 SUHD Smart 3D
0