Synology DS716+ - opinia eksperta
0
Olympus M.Zuiko Digital ED 300 mm 1:4 PRO - specjalnie dla Fotopolis.pl pierwsze wrażenia fotografa National Geographic, Marcina Dobasa
7 styczeń 2016
Dzisiaj rano na targach CES Olympus zaprezentował profesjonalne szło M.Zuiko Digital ED 300 mm 1:4 PRO. Wrażeniami z użytkowania tego ciekawego obiektywu podzielił się z nami fotograf National Geographic, Marcin Dobas, który jako jeden z pierwszych mógł wypróbować go w plenerze!
0
EIZO ColorEdge CG248‐4K - opinia eksperta
5 styczeń 2016
ColorEdge CG248‐4K to profesjonalny monitor kierowany do fotografów, twórców grafiki i branży projektowej. Jego możliwości komentuje dla Was Aga Szuścik, specjalistka od retuszu i wykładowczyni Akademii Fotografii.
0
Przetestuj obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 DI VC USD - opinia Pawła Uchorczaka
5 styczeń 2016
Na początku grudnia, we współpracy z firmą Tamron, wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować szerokokątny obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 i wygrać uniwersalny zoom 18-200 mm. Dziś prezentujemy opinię i zdjęcia pierwszego testującego - Pawła Uchorczaka.
0
Prezenty dla fotografa, cz. 3 - wybiera Michał Chrzanowski
22 grudzień 2015
Nic tak nie cieszy fotografa jak kolejny gadżet, który wzbogaca arsenał i pozwala rozwijać umiejętności. Przed Wami trzecia i zarazem ostatnia część naszego prezentownika, w którym redaktorzy serwisu dzielą się najciekawszymi pomysłami na fotograficzne prezenty - od zaawansowanych korpusów po funkcjonalne akcesoria.
0
Prezenty dla fotografa, cz.2 - wybiera Maciek Zieliński
22 grudzień 2015
Nic tak nie cieszy fotografa jak kolejny gadżet, który wzbogaca arsenał i pozwala rozwijać umiejętności. Przed wami druga część naszego prezentownika, w którym co tydzień kolejni redaktorzy serwisu podsuwają najciekawsze pomysły na gwiazdkowe foto-upominki. W tym tygodniu głos oddajemy redaktorowi naczelnemu.
1
Prezenty dla fotografa, cz.1 - wybiera Maciek Luśtyk
22 grudzień 2015
Zestaw filtrów, wymarzone szkło czy nareszcie solidny statyw – nic tak nie cieszy fotografa jak kolejny gadżet, który wzbogaca arsenał i pozwala rozwijać fotograficzne umiejętności. Przez najbliższe trzy tygodnie, redaktorzy Fotopolis będą Wam podsuwać najciekawsze pomysły na gwiazdkowe foto-upominki. Od sympatycznych drobiazgów, po nowy zaawansowany korpus, na który przecież zasłużyliście!
0
Nowy Jork w pięciu obiektywach – cz. 5 – M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8
29 listopad 2015
Wielka metropolia to zawsze wdzięczny temat fotograficzny i bez wątpienia świetny poligon dla sprzętu foto. Wizytę w Nowym Jorku uznaliśmy za świetną okazję, by przetestować pięć najciekawszych, naszym zdaniem, obiektywów Olympus M.Zuiko!
0
Nowy Jork w pięciu obiektywach – cz. 4 – M.ZUIKO DIGITAL 25 mm 1:1.8
17 listopad 2015
Wielka metropolia to zawsze wdzięczny temat fotograficzny i bez wątpienia świetny poligon dla sprzętu foto. Wizytę w Nowym Jorku uznaliśmy za świetną okazję, by przetestować pięć najciekawszych, naszym zdaniem, obiektywów Olympus M.Zuiko!
0
Nowy Jork w pięciu obiektywach – cz. 3 – M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14 mm 1:2.8 PRO
0