Malediwy, świat nieznany 
– w podróży z Fujifilm X-Pro2
2
POYi 2016 – kawa na ławę, czyli o wynikach subiektywnie
11 kwiecień 2016
Pictures of the Year international to amerykański odpowiednik World Press Photo, choć o dłuższej niż WPP tradycji. Wyniki tegorocznej edycji można podsumować w zasadzie w 5 krótkich punktach.
1
Olympus PEN-F - historia legendy
1 marzec 2016
Aparaty z linii PEN większości osób kojarzą się z niewielkimi, zaawansowanymi cyfrówkami, ale historia serii sięga aż końca lat 50. XX wieku, gdy konstrukcja pewnego młodego inżyniera wywołała niemałą rewolucję w branży fotograficznej.
0
Zalamo jako narzędzie wielofunkcyjne - opinia eksperta
1 marzec 2016
Nazwa Zalamo jest znana większości fotografów ślubnych i nie tylko. Rozbudowany system ułatwia obsługę rożnego rodzaju zleceń i oferuje wiele ciekawych funkcji. Bliżej przygląda im się fotograf Kamil A. Krajewski z Mamel Pictures.
0
Matt Stuart “All that life can afford” [RECENZJA]
22 luty 2016
„Londyn Matta jest tak interesujący jak Nowy York Winogranda, Paryż Cartier-Bressona czy Sydney Trenta Parke” - o zdjęciach Matta Stuarta pisze Geoff Dryer. Trudno o lepszą rekomendację.
0
Przetestuj obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 DI VC USD - opinia Przemysława Batora
18 luty 2016
Na początku grudnia 2015 roku, we współpracy z firmą Tamron, wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować szerokokątny obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 i wygrać uniwersalny zoom 18-200 mm. Zobaczcie jak pracę z obiektywem ocenia ostatni z testujących, Przemysław Bator.
0
Przetestuj obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 DI VC USD - opinia Radosława Zelera
8 luty 2016
Na początku grudnia, we współpracy z firmą Tamron, wystartowaliśmy z konkursem, w którym wybrani uczestnicy mogli przetestować szerokokątny obiektyw Tamron SP 15-30 mm f/2.8 i wygrać uniwersalny zoom 18-200 mm. Zobaczcie jak pracę z obiektywem ocenia kolejny testujący, Radosław Zeler
0
Synology DS716+ - opinia eksperta
18 styczeń 2016
Serwery plików oferują nie tylko wygodny i bezpieczny backup danych. Mogą też znacznie wspomóc codzienną pracę fotografa i kontakt z klientami. Możliwości dysku Synology DS716+ przetestował dla Was Kamil A. Krajewski z Mamel Pictures.
0
Olympus M.Zuiko Digital ED 300 mm 1:4 PRO - specjalnie dla Fotopolis.pl pierwsze wrażenia fotografa National Geographic, Marcina Dobasa
7 styczeń 2016
Dzisiaj rano na targach CES Olympus zaprezentował profesjonalne szło M.Zuiko Digital ED 300 mm 1:4 PRO. Wrażeniami z użytkowania tego ciekawego obiektywu podzielił się z nami fotograf National Geographic, Marcin Dobas, który jako jeden z pierwszych mógł wypróbować go w plenerze!
0
EIZO ColorEdge CG248‐4K - opinia eksperta
0