recenzja

Wszystkie artykuły z tagiem: "recenzja" w serwisie fotopolis.pl:
Przetestuj monitor BenQ - opinia Bartosza Dmowskiego o modelu SW320
W listopadzie, wspólnie z BenQ wystartowaliśmy z konkursem, w ramach którego wybrani czytelnicy mieli szansę testować monitory z oferty BenQ. Zobaczcie jak model SW320 przypadł do gustu pierwszemu testującemu, Bartoszowi Dmowskiemu.
15 Gru 2018
Redakcja Fotopolis
5
Przetestuj i wygraj Samyanga AF 14 mm f/2.8 - opinia Tomasza Tołłoczko
Tomasz Tołłoczko, jako trzeci uczestnik naszego konkursu miał okazję testować w praktyce możliwości szkła Samyang AF 14 mm f/2.8. Zobaczcie, co ma na jego temat do powiedzenia.
14 Gru 2018
Redakcja Fotopolis
0
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Adama Jędrysika
Czy mały i niepozorny XF10 sprawdzi się jako towarzysz urlopowych wypadów i narzędzie do okazjonalnej fotografii ulicznej? Prezentujemy Wam opinię Adama Jędrysika, który jako ostatni miał okazję testować aparat w ramach naszego konkursu.
27 Lis 2018
Redakcja Fotopolis
0
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Jakuba Barańskiego
Fujifilm XF10 - mały kompakt z dużą matrycą i jasnym obiektywem. Czy ten aparat jest w stanie zastąpić lustrzankę podczas górskich wędrówek? Zobaczcie, co na ten temat ma do powiedzenia drugi testujący, Jakub Barański.
9 Lis 2018
Redakcja Fotopolis
1
Przetestuj aparat Fujifilm XF10 - opinia Łukasza Bajdy
We wrześniu, wspólnie z Fujifilm wystartowaliśmy z konkursem, którego laureaci mieli okazję przetestować model XF10 i wygrać mobilną drukarkę Instax Share SP-2. Prezentujemy wam recenzję pierwszego testującego.
25 Paź 2018
Redakcja Fotopolis
4
Mistrz zbliżenia - Panasonic Lumix DMC-FZ82
18-milionowa matryca, filmowanie 4K i przede wszystkim potężny zoom! Lumix FZ82 to ogromne możliwości i zaawansowane funkcje w zasięgu portfela każdego ambitnego fotoamatora.
20 Lip 2017
Maciej Zieliński
4
RECENZJA: Ewa Behrens - Obcy gatunek nieinwazyjny
Mój serdeczny przyjaciel, utalentowany fotograf z branży reklamowej, często żartuje z fotografii artystycznej, że to w 90 procentach zdjęcia krzaków. Trudno mu czasami nie przyznać racji.
12 Paź 2016
Jakub Bors
0
Asus ZenBook Flip UX360C - sprawdzamy jak radzi sobie w pracy redakcyjnej
Na targi Photokina zabraliśmy ze sobą najnowszy notebook Asusa, by sprawdzić jak poradzi sobie z pracą redakcyjną w trudnych, dynamicznych warunkach.
3 Paź 2016
Maciej Luśtyk
2
Pozdrowienia z Auschwitz: Wszystko w porządku, brak tylko Ciebie i słońca
Publikacja szybko stała się jedną z nielicznych polskich książek fotograficznych, które odbiły się szerokim echem na całym świecie. O jej fenomenie z Pawłem Szypulskim rozmawiał Kuba Bors.
13 Cze 2016
Jakub Bors
0
Michał Matejko: OBCY - recenzja książki
Książka opowiada o terenach warszawskiej elektrociepłowni Siekierki. Dla badaczy i pasjonatów tematów ufologicznych jest to obszar szczególny - słynący z licznych obserwacji zjawisk paranormalnych.
21 Maj 2016
Jakub Bors
0