Samsung Portable SSD T1 - opinia Jarka Możdżyńskiego
0
Duży może więcej, czyli sesja Tomasza Zienkiewicza z użyciem 65" TV Samsung JS9000 SUHD Smart 3D
12 czerwiec 2015
Podczas sesji zdjęciowych, w które zaangażowany jest zespół i klient, bardzo przydaje się większy ekran, na którym wszyscy możemy oglądać na bieżąco wyniki pracy. Malutki wyświetlacz z tyłu aparatu niewiele pokaże i ciężko dostrzec detale, poprawnie ocenić światło, kompozycję czy szczegóły stylizacji i makeup’u. To najczęściej oznacza, że łatwiej coś przeoczyć i zamiast cieszyć się efektami prosto z aparatu trzeba spędzić więcej czasu przy postprodukcji i poprawianiu tego, o co można było zadbać na planie zdjęciowym. (autorem artykułu jest Tomasz Zienkiewicz)
0
Iñaki Domingo "Ser Sangre" - recenzja
25 luty 2015
Iñaki Domingo próbuje przełamać schematy rządzące albumami z rodzinnymi zdjęciami.
0
Robert Voit „New Trees” - recenzja
24 luty 2015
Robert Voit jeździ po całym świecie, aby zdokumentować nowy gatunek drzew...
0
Rafał Milach “The Winners” - recenzja
23 luty 2015
Przeczytajcie o najnowszej publikacji Rafała Milacha "The Winners", której nakład już się niestety wyczerpał.
0
Miguel Ángel Tornero "The Random Series -berliner trato, romananzo & madrileño trip-" - recenzja
17 luty 2015
Miguel Ángel Tornero podróżuje po europejskich stolicach szukając materiałów do swoich surrealistycznych kolaży.
0
Andrzej Tobis "A-Z. Słownik ilustrowany języka niemieckiego i polskiego"
16 luty 2015
Andrzej Tobis zamyka doświadczaną przez siebie rzeczywistość w ramach niemiecko-polskiego słownika z 1954 roku.
0
Rosemarie Zens "The Sea Remembers" - recenzja
9 luty 2015
Niemiecka fotografka Rosemarie Zens wyrusza do Polski w poszukiwaniu rodzinnych korzeni.
0
Peter Bialobrzeski "Nail Houses" - recenzja
5 luty 2015
W książce "Nail Houses" Peter Bialobrzeski dokumentuje przemiany zachodzące w wielkomiejskim krajobrazie Szanghaju.
0
Adam Broomberg i Oliver Chanarin "Dodo" - recenzja
0